Ammattimatkat

Työpajat järjestettiin PALMA-hankkeen referenssiyritysten tiloissa. Referenssiyrityksinä olivat Iloranta ja Hahkialan kartano Hauholta, Lehmonkärki Asikkalasta ja Villa Takila Padasjoelta. Yritykset toimivat esimerkkeinä palvelumuotoilun hyödyntämisestä palvelukonseptien kehittämisessä ja osallistujat pääsivät tutustumaan kyseisten yritysten palveluihin.

Länsi-Uusimaa

Matkan aikana tutustuttiin kolmeen erilaiseen matkailualan yritykseen Länsi-Uudellamaalla: Mustion Linnaan, Raaseporin rauniolinnaan ja Fiskarsin Ruukissa sijaitsevaan Fiskars Village Trail Centeriin ja sen ympäristöön, johon on rakennettu ammattimaisesti polkuja ja reittejä yhteensä noin 60 km matkalle.

Materiaalit

Vaasan seutu

Kahden päivän matkalla tutustuttiin saaristolaismystiikkaan ja vierailtiin Vaasan seudun parhaissa yrityskohteissa. Kohteina muun muassa Luomajärven hevoskievari, Kyrö Distillery, Kalle`s Inn ja Bock`s Brewery.

Materiaalit

Slovenia

Matkan aikana tutustuttiin nousevaan matkailumaahan Sloveniaan palvelumuotoilun ja matkailun kehittämisen näkökulmasta. Matkalla vierailtiin Bled- ja Bohinj- järven seuduilla ja useissa erilaisissa glamping- majoituskohteissa. Matkan aikana tutustuttiin myös useisiin luontomatkailu ja -aktiviteettikohteisiin.

Materiaalit

Etelä-Savo ja Kuopion seutu

Kahden päivän matkalla tutustuttiin alueen menestyneisiin yrityksiin ja kuultiin heidän palveluistaan ja yritysryhmähankkeista. Vierailukohteina olivat muun muassa Kuopion Saana, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Varjolan tila.

Materiaalit